Comfortdiensten en faciliteiten


In Serviceresidentie Vredenbergh woont en leeft u op uw eigen manier. Onze deskundige en gastvrije medewerkers kunnen u desgewenst hierbij ondersteunen. U kunt met uw vragen altijd bij ons terecht.

Serviceresidentie Vredenbergh heeft bovendien uitstekende faciliteiten. In ons restaurant/grand café De Blijde Inkomst, bent u dagelijks van harte welkom voor een kop koffie of thee, lunch of een warme maaltijd. Reserveren voor de maaltijd is gewenst: T 06 31 34 21 12. Privébijeenkomsten faciliteren wij graag in een van onze ruimten. Serviceresidentie Vredenbergh beschikt verder over een kapsalon, winkel, ruimten om te fitnessen, te biljarten en te vergaderen. Ook hebben we een gastensuite voor uw bezoek. Serviceresidentie Vredenbergh organiseert regelmatig gezellige, sportieve en culturele activiteiten.

Indien u dat wenst bespreken onze medewerkers samen met u de activiteiten die het best bij u passen. Dichtbij, actief en persoonlijk!

Bekijk alle faciliteiten


Brochures

 • restaurant

  restaurant

 • catering

  catering

 • sportief

  sportief bewegen

 • activiteiten

  activiteiten

 • gastensuite

  gastensuite

 • sauna

  sauna

Kunnen wij u verder helpen?


telefoon

076 – 523 12 55

Ook kunt u ons bereiken via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op

Open dag / persoonlijk contact

16 mei 2015Vredenbergh houdt regelmatig een open dag. Natuurlijk kunt u ook buiten de open dagen kennis maken met onze mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of gebruik maken van het contactformulier.         Read more