Ontstaan en ontwikkeling van Serviceresidentie Vredenbergh


Serviceresidentie Vredenbergh is een voorloper. Al vanaf de start in 1960 kennen wij scheiden van wonen en zorg. Toen heel vernieuwend, tegenwoordig is het overheidsbeleid. Wij zijn trots op onze filosofie die we stap voor stap hebben verbeterd. Dit geldt ook voor ons gebouw.

Meer over de geschiedenis

Comfortabele appartementen voor plezierig ouder worden


Alle woningen zijn ruim en van vele gemakken voorzien. U heeft keuze uit appartementen van 48 tot 102 vierkante meter. Er is een moderne keuken, een toilet en een ruime douche. U woont er zelfstandig en er is ruimte om vrienden en familie te ontvangen en te laten logeren.

Meer over de zorgvoorzieningen

Comfortdiensten en faciliteiten binnen handbereik


In Serviceresidentie Vredenbergh woont en leeft u op uw eigen manier. Onze deskundige en gastvrije medewerkers kunnen u desgewenst hierbij ondersteunen. U kunt met uw vragen altijd bij ons terecht. Serviceresidentie Vredenbergh heeft bovendien uitstekende faciliteiten.

Meer over de faciliteiten

Kunnen wij u verder helpen?


telefoon

076 – 523 12 55

Ook kunt u ons bereiken via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op

Open dag / persoonlijk contact

16 mei 2015Vredenbergh houdt regelmatig een open dag. Natuurlijk kunt u ook buiten de open dagen kennis maken met onze mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of gebruik maken van het contactformulier.         Read more