Breda en omgeving


Serviceresidentie Vredenbergh bevindt zich op loopafstand van de historische binnenstad van Breda, met volop winkels, terrasjes en restaurants. In Breda is volop cultuur te vinden, jaarlijkse evenementen, het Chassé Theater en een  aantal musea, zoals het Stedelijk Museum en het Breda’s Begijnhof Museum.

Ook natuur is niet ver. U kunt uitstekend wandelen of fietsen in het Mastbos of het Markdal ten zuiden van Breda. Ten noorden van de stad vindt u meer open gebied en water. En natuurlijk wandelt u vanuit Serviceresidentie Vredenbergh gemakkelijk naar één van de mooie stadsparken.

Bereikbaarheid


Breda is prima bereikbaar over de weg en per trein. Steden als Antwerpen en Rotterdam liggen om de hoek. Met de hogesnelheidstrein bent u snel op verdere bestemmingen. Dichter bij huis komt u gemakkelijk per bus bij het station en in alle Bredase stadsdelen en de omliggende dorpen.

De bushalte bevindt zich pal voor de deur.

Kunnen wij u verder helpen?


telefoon

076 – 523 12 55

Ook kunt u ons bereiken via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op

Open dag / persoonlijk contact

16 mei 2015Vredenbergh houdt regelmatig een open dag. Natuurlijk kunt u ook buiten de open dagen kennis maken met onze mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of gebruik maken van het contactformulier.         Read more