Serviceresidentie Vredenbergh: Comfortabel wonen in een veilige omgeving


Serviceresidentie Vredenbergh biedt senioren een uniek en veelzijdig pakket in wonen, welzijn en zorg, dicht bij de binnenstad van Breda. U woont er tussen leeftijdsgenoten in moderne appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. In onze actieve combinatie van aandacht, zorg en ontspanning ligt onze kracht. Hiermee trachten wij onze kernwaarden: dichtbij, actief en persoonlijk, invulling te geven.

Bekijk het woningaanbod

Groene omgeving


In Serviceresidentie Vredenbergh woont u in een groene, parkachtige omgeving. Er is rust en ruimte en de sfeervolle historische Bredase binnenstad bevindt zich om de hoek.

Meer over de ligging

Vele voorzieningen


Serviceresidentie Vredenbergh kent prima voorzieningen, zoals een uitstekend restaurant en een ontmoetingsruimte. Daarnaast vindt u er een kapsalon, fitnessruimte en sauna.

Meer over de faciliteiten

Zorg op maat


Met prima zorgdiensten kunt u in Serviceresidentie Vredenbergh lang zelfstandig blijven wonen. De zorg die u in uw appartement krijgt, stemmen we samen goed af. Het is altijd maatwerk.

Meer over zorgvoorzieningen

Een appartement huren in Serviceresidentie Vredenbergh?


Dat kan uiteraard. Klik op de button en u ziet het actuele aanbod vrije appartementen in Serviceresidentie Vredenbergh, inclusief woninggegevens. Voor de huurprijzen en bijkomende servicekosten kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier.

Bekijk ons actuele woningaanbod

Kunnen wij u verder helpen?


telefoon

076 – 523 12 55

Ook kunt u ons bereiken via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op

Open dag / persoonlijk contact

16 mei 2015Vredenbergh houdt regelmatig een open dag. Natuurlijk kunt u ook buiten de open dagen kennis maken met onze mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of gebruik maken van het contactformulier.         Read more